Ismerje meg rendszergazda cégünk történetét!

 

Rendszergazda és informatikai cégünk még a rendszerváltás utáni években, a gombamód szaporodó vállalkozások számviteli- és könyvelési feladatainak ellátására alakult 1994-ben, családi vállalkozásként.

Néhány évvel később – 1999-ben amikor én éppen 19 éves lettem - édesanyám elérkezettnek látta az időt arra, hogy kibővítse velem a családi vállalkozást, ezzel magam is cégtulajdonos lettem. Az volt a terve, hogy mint végzett programozó és képesített könyvelő segítem majd a céget.

Én azonban már akkor is máshogy, másképp gondolkodtam és megláttam az addig még rejtve maradt üzleti lehetőségeket. Ezért ahelyett, hogy a cégünket erősítettem volna tovább számviteli területen, inkább Magyarország egyik legnagyobb cégénél kezdtem el foglalkozni a gyengeáramú kábelhálózatok kivitelezésével. Egészen addig, amíg 2001-ben egy felkérést elfogadva egy magyar tulajdonú internet szolgáltatónál vállaltam munkát.

2005.
környékén született meg bennem az az elhatározás, hogy a munkaadóm portfóliójából kieső számítástechnikai- és internet alapú szolgáltatásokkal kezdjek el foglalkozni és kiszolgáljam ügyfeleink ilyen irányú igényeit is.

2009-ben – akkor már tíz évnyi szakmában töltött idő után – úgy gondoltam, hogy ügyfeleim igényeit a családi vállalkozásunkon keresztül szolgálom ki úgy, hogy az eddigi munkáltatóimnál szerzett tapasztalataimat, illetve ezen cégek legjobb értékeit egy helyen egyesítem: immáron a saját vállalkozásunk keretein belül.

2016-ban újabb mérföldkőhöz ért a cégünk: bővítettük a tevékenységünket amikor a gyömrői Centrum Computer számítástechnikai üzletet a korábbi tulajdonosától megvásárolva fejleszteni kezdtük. Ez szintén jó stratégiai döntésnek bizonyult, mert mára az üzletünk a környék meghatározó számítástechnikai szervizévé és boltjává nőtte ki magát. 

Az elmúlt években folyamatosan fejlődünk és fejlesztjük magunkat a Balance2000-nél, hogy a jelenlegi és leendő partnereinknek a legjobb minőségű és leghatékonyabb munkát tudjuk nyújtani. Az a legnagyobb öröm a számunkra, amikor ügyfeleink elégedett mosolyát láthatjuk, miután megoldottunk egy-egy felmerülő – és szinte megoldhatatlannak tűnő - IT problémát!

Jelmondatunk is éppen ezért az, hogy „az IT ne probléma, hanem megoldás legyen”!

Kovácsik Gábor

Ügyvezető & Tulajdonos

Kérdései vannak IT szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Kattintson, és vegye fel velünk a kapcsolatot!