Gyengeáramú hálózatok építése

 

Hálózatépítés okosan és logikusan? Igen! Mi rendet rakunk bármilyen kábeldzsungelben!


Biztosan ismerős az a helyzet, amikor már a kábelek átláthatatlanul szővik át keresztül-kasul az irodát. Ahol senki sem találja meg azt, amit keres, senki sem tudja, hogy melyik zsinór mire is való, az új kiállások vagy az egyszerű printerek csatlakoztatásának a megoldása pedig már kész hadműveletet jelent. Egy ilyen kialakulóban lévő – vagy már kialakult – kábeldzsungelben a hálózatépítés nyújthat megfelelő segítséget!

A gyenge áramú hálózatépítés, mint fejlesztésünk egyszerre szól az átláthatóságról, a gyorsabb munkaállomások létrehozásáról, – ezzel a hatékonyságról - valamint a kényelemről is.

Néhány jó példa

 

Tudta, hogy...

  • Ha megbíz minket azzal, hogy építsük ki - vagy előzetesen csak vizsgáljuk meg - a hálózatait, akkor elindul a rendszerezett hálózatok felé?

  • Rájön, hogy az iroda működhet – ráadásul sokkal hatékonyabban is – kábeldzsungelek nélkül?

  • Ha jól eldugjuk, elvezetjük, rendszerezzük és optimalizáljuk a kábeleket, nem csak rendet rakunk a káoszban, de sokkal átláthatóbbá tesszük technikai hátterünket?

  • Ezen előnyök hatására a hálózatok érezhetően gyorsabbak lesznek, átláthatóbbak és sokkal kényelmesebben kihasználhatók is?

 

Szívesen rendet rakunk a kábelrengetegben.

Keressen minket bizalommal!