Rendszergazdát keres?

 

Ha hosszútávon keres megbízható rendszergazdákat, ismerje meg a Balance2000 szolgáltatásait!

Mit okozhatna egy 24 óráig tartó technikai probléma? A jó hír az, hogyha rendszergazdáinkat választja, akkor ilyen problémával egyáltalán nem kell számolnia.

A Balance2000-nél ugyanis arra törekszünk, hogy megelőzzük ezeket a helyzeteket, és biztosítsuk azt, hogy zavartalanul tudjon dolgozni. Ha mégis történne valamilyen hiba, azonnal számíthat ránk és szakértelmünkre. Éjjel, nappal, bármikor megoldjuk, mert tudjuk, hogy cégének minden egyes másodperc veszteség. Amire azonnal szüksége van, az egy rendszergazda, vagy sürgősebb esetben egy távoli – TeamViewer-en keresztül elérhető - rendszergazda.

Munkaállomások, kiszolgálók

 

Minden kolléga egy-egy külön munkaállomás, különböző prioritásokkal, kérésekkel, eszközökkel. Rendszergazdaként minden kérést úgy teljesítünk, hogy közben az egész cég egy komplex, tökéletes rendszerré álljon össze.

Windows/Linux szerverek telepítése, karbantartása

 

Szerintünk nem az Ön feladata az, hogy tudja, melyik gép a szerver, pontosan hol van és milyen operációs rendszer fut rajta. Ezeket nyugodtan bízza ránk, szívesen telepítjük és karbantartjuk cége szívét, a szervereket.

Vezetékes és

WIFI hálózat

 

Mi úgy építjük ki cége vezetékes hálózatát, hogy szinte láthatatlan lesz, amit tapasztalhat, hogy minden hibátlanul működik és mindig minden ott van, ahol kell. Az pedig természetes, hogy az iroda minden pontján erős és stabil lesz az internet.

Céges e-mailek és

levelezés

 

Kiemelten figyelünk a céges levelezésre: nálunk egyetlen levél sem fog eltűnni, teljes biztonságban lesz a levelezés, minden levélnek tudni fogja az útját, ráadásul visszakereshetők és priorizálhatók is.

Fájlszerver és

adattárolás

 

A fileszerver telepítés részeként az összes munkatárs munkájához szükséges fileokat tesszük megőrizhetővé. A fileszerver előnye, hogy minden nap lementi az adatokat és távolról is elérhető. Ez olyan adatbiztonságot és adatvédelmet nyújt, amelyre cégének hosszútávon szüksége lehet.

Nyomtatók telepítése és

karbantartása

 

Figyelünk arra, hogy cége jó nyomtatót válasszon, olyat, ami minden szükséges elvárásnak megfelel. A kiválasztott nyomtatót telepítjük és elvégezzük rajta az időszakos karbantartásokat.

Jogosultságok kiosztása

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenkire tartozik minden információ, ezért nincs más dolga, mint eldönteni ki mit láthat, kinek milyen jogosultság adható. Mi beállítjuk és máris biztonságban van cége adatállománya – ami adatvédelem és adatbiztonság szempontjából kiváltképp fontos.

24/7 rendszerfelügyelet

 

A hét bármelyik napján a nap bármelyik pillanatában készek vagyunk megoldani az informatikai problémákat.

Weboldalak üzemeltetése

 

Egy céges weboldal soha, egyetlen pillanatra sem állhat le. Bízza ránk a karbantartását és mindig minden rendben lesz vele: a levelezéssel, a megjelenésével, a tárhellyel, az adatokkal, stb.

Mikor és miben számíthat ránk?

 

Rendszergazdaként
  • Üzemeltetjük a számítógépeket és a laptopokat

  • Frissítjük a programokat, üzembiztosan tartjuk a gépeket

  • Új programokat, megoldásokat javaslunk

Mennyibe kerülnének a cégének rendszergazda szolgáltatásaink?

Árkalkulátorunk segítségével pillanatok alatt megtudhatja!