Tekintse meg referenciáinkat!


Ismerje meg azoknak a cégeknek a véleményét, akik már velünk dolgoznak.

Amikor Isaszegre költöztünk, akkor viszonylag rövid időn belül kicseréltünk vagy 3 rendszergazdát, mire rátok bukkantunk. Amióta veletek dolgozunk, azóta biztos vagyok benne, hogy minden jellegű IT probléma a lehető legrövidebb időn belül és a lehető legmagasabb szinten van megoldva. Természetesen a mestermunka a szerverszoba volt, amely akciót szintén csakis a legtöbb csillaggal értékelhetek.

Külön kiemelném a profi hozzáállást az ISO auditok idején, amikor úgy a belső auditor cégtől, mint az auditor cégtől csakis dicséretet kaptok. Röviden fogalmazva: igy kell ezt csinálni!

Dankó Attila
IBG Kft.
Ügyvezető Igazgató
https://www.ibg.cz/hu

Gyorsak, rugalmasak, minden felmerülő kérdéssel, kéréssel, problémával kapcsolatosan egy vagy akár több megoldási javaslatunk is van. Persze ezek nagyon rövid időn belül javaslatból gyorsan, pontosan elvégzett munkává változnak. Ajánlom mindenkinek őket.

Laczkó Gábor
ELG Electronic Kft
Ügyvezető
http://elgelectronic.hu

Mi az amiért szeretek veletek dolgozni?

A számítógép a cégem és a munkatársaim számára is egy olyan munkaeszköz melynek a belső működéséhez nem értek, értünk, viszont elengedhetetlen a mindennapi munkánkhoz. Jó érzés és megnyugtató számunkra, hogy van egy csapat, vannak szakemberek akikre számítani tudunk. Ezek vagytok TI!

Vannak helyzetek amikor a gép csinál valamit és nem tudjuk mi történik, vagy nem azt csinálja amit mi szeretnénk. Ilyenkor fontos, nekem is és a munkatársaimnak is, hogy van kit felhívni, van kinek szólni akik gyorsan és hatékonyan megoldják a problémát és perc múlva már tudunk is tovább dolgozni.

Olyan a Balance 2000 Kft. rendszergazdai szolgáltatása mint egy külföldi utazásnál az utasbiztosítás vagy egy autónál az assistance szolgáltatás, ha nem is mindennap kell akkor is megnyugtató hogy ha van, DE amikor kell kiderül, hogy nagyon-nagyon megéri.

Ezen kívül egy olyan csapat, akik értik mire van szüksége egy mai korban működő kis vállalkozásnak a stabil működéséhez informatikai téren, és ehhez költség optimalizált eszközökkel segítik a megvalósítást is.

Németh Zoltán
Ügyvezető
Uriel Hungary Kft
https://www.bikeplus.hu/

Lassan 4 éve állunk szerződésben a Balance 2000 Kft-vel. Akár fejlesztésben, akár mindennapi feladatokkal kapcsolatban gyorsan segítenek, amit lehet TeamViewer-en keresztül megoldanak, de ha személyes közreműködést kíván a probléma, akkor sincs ok aggodalomra, belátható időn belüli orvosolják. Örülök hogy annak idején Őket választottam.

Nagy Szilvia
Ügyvezető Igazgató
https://expolygon.hu


expolygon

Közel két éve látja el cégünknél a rendszergazdai feladatokat a Balance 2000 Kft. Ez idő alatt számtalanszor fordultunk hozzájuk kisebb, nagyobb (számunkra persze megoldhatatlan) problémával, amit az esetek többségében táveléréssel, pár perc alatt megoldottak. De javítottak, felújítottak, bővítettek is gépeket nálunk, szintén rövid határidővel, kifogástalan minőségben.
A Balance 2000 Kft. jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Szabó Lajos
Ügyvezető
Villkobak Mérnökiroda Kft
www.villkobak.hu

További kérdést tenne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Keressen minket bizalommal!