IT Tanácsadás, Rendszergazda szolgáltatás - Rendszergazda 7/24
Rendszergazda, IT tanácsadás
 • Balance 2000 Kft. |
 • 2230 Gyömrő, Darányi utca 65. |
 • +36 30 9906 193

Rendszergazda


Szívesen lennénk a rendszergazdád!

távoli rendszergada

Képzeld el, hogy mekkora kiesését okozna neked, vagy a cégednek az, ha 24 órán keresztül nem tudnál dolgozni. Mondjuk ettől a pillanattól kezdve holnap ilyenkorig egyetlen e-mailt sem tudnál küldeni, és fogadni, leállna a weboldalad, nem működnének a programok, a számítógépek, a laptopok sem. Ha mi vagyunk a rendszergazdád, arra törekszünk, hogy megelőzzük ezeket a helyzeteket, és biztosítjuk azt, hogy bármikor tudj dolgozni. Ha mégis történne valamilyen hiba, azonnal számíthatsz ránk. Éjjel, nappal, bármikor megoldjuk, mert tudjuk, hogy minden másodperced veszteség. Amire azonnal szükséged van, az egy rendszergazda vagy sürgősebb esetben egy távoli rendszergazda.

Szeretnénk, hogy pontosan átlásd, mikor és miben számíthatsz ránk, mi hogyan képzeljük el azt, hogy mi vagyunk a rendszergazdád, ezért pontokba szedtük azokat az alap feladatokat, amiben biztosan számíthatsz ránk!

 1. Üzemeltetjük a számítógépeidet, laptopokat
  Rengeteg apró dolog kell ahhoz, hogy a gépek tökéletesen működjenek, de neked egyikkel sem kell foglalkoznod: mi megtesszük helyetted. Frissítjük a programokat, üzembiztosan tartjuk a gépeket, elvégezzük a kötelező vizsgálatokat, frissítünk, és ha fejlődnél javaslunk programokat, megoldásokat.

 2. Munkaállomások, kiszolgálók
  Minden kolléga egy egy külön munkaállomás különböző prioritásokkal, kérésekkel, eszközökkel. Rendszergazdaként minden kérés úgy teljesítünk, úgy szolgáljunk ki, hogy közben az egész céged egy komplex, tökéletes rendszerré álljon össze.

 3. Linux/Windows szerverek telepítése, karbantartása
  Szerintünk nem a te feladatod, hogy tudd, melyik gép a szerver, pontosan hol van, és milyen operációs rendszer fut rajta. Ezeket nyugodtan bízd ránk. Szívesen telepítjük és karbantartjuk a céged szívét, a szerveredet / szervereidet.

 4. A vezetékes és wifi hálózat
  Ha mi vagyunk a rendszergazdád úgy építjük ki a cégedben a vezetékes hálózatot, hogy szinte láthatatlan lesz, te, és a munkatársaid csak azt látjátok tapasztaljátok, hogy minden hibátlanul működik, és mindig minden ott van, ahol kell. Az pedig természetes, hogy a céged minden pontján erős és stabil lesz az internet.

 5. A céges levelezésed
  Kiemelten figyelünk a céges levelezésedre: nálunk egyetlen levél sem fog eltűnni (még akarattal sem) nem megy véletlenül rossz helyre. Teljes biztonságban lesz a levelezésed, minden levélnek tudod az útját, visszakeresheted, és priorizálhatod is.

 6. Fájlszerver
  Ha szeretnéd telepítünk egy fileszervert (ez egy központi adattárolás) amelyik tartalmazza az összes munkatársad munkájához szükséges fileokat, és a munkáját is. A fileszerver előnye, hogy minden nap lementi az adatokat, és távolról is eléred. Ez olyan adatbiztonság és adatvédelem, amire szükséged van.

 7. Nyomtatók telepítése karbantartása
  Figyelünk arra, hogy jó nyomtatót válassz, olyat, ami neked megfelel. A kiválasztott nyomtatókat telepítjük, és elvégezzük rajta az időszakos karbantartásokat is, ha kell akár a kifogyott patront / tonert is pótoljuk.

 8. Jogosultságok kiosztása
  Megértjük, és tudjuk, hogy nem mindenkire tartozik minden ezért neked nincs más dolgod, mint eldönteni ki mit láthat, kinek milyen jogosultságot adsz. Mi beállítjuk, és máris biztonságban van a céged. Adatvédelem, adatbiztonság szempontjából ez nagyon fontos.

 9. 24/7 rendszerfelügyelet
  Ez pontosan azt jelenti, amit gondolsz: a hét bármelyik napján a nap bármelyik pillanatában készek vagyunk megoldani a problémádat. (Bár valószínűleg hamarabb tudunk róla, mint te magad, és mire kiderül, megoldottuk)

 10. Céges weboldalak üzemeltetése
  Van, ami soha egyetlen pillanatra sem állhat meg. A céges weboldalad ilyen. Bízd ránk, és mindig minden rendben lesz vele (a levelezéssel a megjelenésével a tárhellyel, az adatokkal)

Lehetünk a rendszergazdád?

Hívj minket a 06 309 906 193-as számon, vagy írj e-mailt nekünk: sales@balance2000.hu

rendszergazda munkahely

Kérje ajánlatunkat


Ellenőrző kód: öt
(kérjük, számmal írja be)