IT Tanácsadás, Rendszergazda szolgáltatás - Beléptető rendszerek
Rendszergazda, IT tanácsadás
  • Balance 2000 Kft. |
  • 2230 Gyömrő, Darányi utca 65. |
  • +36 30 9906 193

BeléptetőrendszerekKijátszhatatlan, többfunkciós beléptetőrendszerek

Arra kérünk, hogy mindent felejts el, amit a beléptetőrendszerekről gondoltál, és tekints rájuk úgy, mint egy olyan komplex rendszerre amelyik egyszerre munkaidő nyilvántartó, védelem és beléptető rendszer.

A mai modern beléptetőrendszerek sokkal többek annál, mint egy lecsippantható kártya amire kinyílik vagy éppen bezáródik egy ajtó: mi olyan beléptetőrendszert ajánlunk neked amelyik monitorozza a munkavállalód mozgását, minden áthaladást rögzít ezért akár lehet munkaidő nyilvántartás alapja is.

Az általunk telepített beléptetőrendszer lehet kártyás, ujjlenyomatos (biometrikus) vagy akár arcfelismerős is, de ez még csak a jéghegy csúcsa. Ha szeretnéd egészen odáig perszonalizáljuk a beléptetőrendszeredet, hogy ha egy munkatársad mozgásában korlátozott, akkor az ő kártyájával neki, a könnyebb, komfortosabb áthaladást segítve hosszabb ideig tart nyitva a kapu, de akár készíthetünk master card-ot (mely a főnöké, és csak akkor enged be bizonyos helyekre, ha a főnök bent van). Végtelen lehetőség van arra, hogy kitaláljuk a tökéletes megoldást neked.

Keress minket és egy többfunkciós beléptetőrendszert építünk neked.

Hívj minket a 06 309 906 193-as számon, vagy írj e-mailt nekünk: sales@balance2000.hu

Kérje ajánlatunkat


Ellenőrző kód: hat
(kérjük, számmal írja be)